Keni harruar çelësat brenda në makinë? Mësoni si ta hapni derën për 30 sekonda/ VIDEO


Kur kjo ndodhë, shumica si zgjidhje primare e shohin mekanikun.Por deri te mekaniku nuk mund të shkojmë me veturë, përderisa problemi është pikërisht te çelësat. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Pritja e mekanikut deri të vijë, a mund të vijë a jo etj , mund të jenë të bëzdisshme për secilin nga ne. Kështu që edhe ky problem ka zgjidhje, dhe egziston një trik mjaft i shpejt për hapjen e derës.

Më poshtë është video, ku e sqaron për 30 sekonda mënyren e thjesht për shkyçjen e derës: Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Be the first to comment on "Keni harruar çelësat brenda në makinë? Mësoni si ta hapni derën për 30 sekonda/ VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*