Nga VV-ja: Albin Kurti do të jetë kryeministër i një qeverie të popullit


jykata Kushtetuese e Kosovës, ia ka ndaluar Albin Kurtit kandidimin për deputet të Kuvendit të Kosovës. Për këtë ka reaguar edhe deputeti i VV-së, Fitim Uka duke thënë se, Albin Kurti do të jetë kryeministër i një qeverie të popullit dhe se nuk ka pengesë a sfidë që mund të ndryshojë këtë rrjedhë.

Vullneti i popullit nuk tjetërsohet. Albin Kurti do të jetë kryeministër i një qeverie të popullit, që do të ketë votën e mbi 60 deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosje në Kuvend! Nuk ka pengesë a sfidë që mund të ndryshojë këtë rrjedhë. Përkundrazi, çdo goditje vetëm na forcon!

Be the first to comment on "Nga VV-ja: Albin Kurti do të jetë kryeministër i një qeverie të popullit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*