Nisi shaka por ja si martohet cifti thjesht duke bërë një koment në rrjetet sociale


PHIL Gibson dhe Llia Apostolou ishin thjesht dy të huaj, por ata nuk e prisnin të binin në dashuri.Duket vërtetë si një romancë telenovelash – Zonjusha Apostolou kërkonte dikë me të cilin të ahkonte në martesën e motrës së saj e në këtë mënyrë si me shaka e futi njoftimin edhe në Twitter, duke kërkuar që dikush të sht irej sikur kishte një mar rëdh ënie me të. Nëpërmjet kësaj ftesës së rastësishme ajo takoi Z. Gisbon, një i huaj që më vonë do të bëhej burrë i saj i ardhshëm. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Tre vjet më parë znj. Apostolou shkroi: “A jeni mashkull? A mund të të marr hua për një dasmë fundjavën tjetër? Pikët e bonusit shtohen nëse mund të kesh me vete edhe një fëmijë që unë mund të them se është edhe imi “. Z. Gibson dërgoi një përgjigje duke shkruar me zemërgjerësi “Unë e kam gati kostumin dhe çdo gjë tjetër”.Çifti, nga Anglia, hodhën e pritën në Twitter dhe bënë shaka për martsën,pa e menduar kurrë që ajo mund të ndodhte.

Ndërsa Gibson dhe Apostolou kurrë nuk shkuan në martesën e motrës së saj, ata përfunduan në një takim real për herë të parë në të njëjtën javë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Çifti kishte qene i lidhur për tre vitet e fundit dhe javën e kaluar, Apostolou u tregoi miqvve të saj të cilët e kanë n djekur mar rëd hën ien e tyre qysh kur ajo kërkoi për një takim – duke konfirmuar se ajo tashmë u martua vërtetë me Phil Gibson.“Pothuajse saktësisht pas tre vitesh, unë mund të them seriozisht Për të gjithë ndj ekësit e mi që: unë u martua me atë, VERTETE” , Sahkruan Llia ne twetter..Z. Gibson gjithashtu postoi një foto në Twitter me titullin: “U krye! Ja ku jam unë dhe gruaja ime Llia që sapo kemi dalë nga zyra e gjendjes civile “. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Nisi shaka por ja si martohet cifti thjesht duke bërë një koment në rrjetet sociale"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*