Nje djale hor ne lagje me ngacmonte gjithmone i pata treguar burrit por ai nuk hoqi dore dhe nje nate me kapi me zor. Tani ai ben cfare ti doj qejfi por une nuk i tregoj dot me burrit.

Nje djale hor ne lagje me ngacmonte gjithmone , i pata treguar burrit por ai nuk hoqi dore dhe nje nate me kapi me zor. Tani ai ben cfare ti doj qejfi por une nuk i tregoj dot me burrit. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT dhe NA K0NTAKT0NI

Kjo eshte historia e nje vajze te martuar po qe nje i fiksuar e ka ndjekur vahzdimisht deri sa ia arriti qellimit. Tani ai nuk heq dore nga ajo dhe situata po behet gjithmone e me e komplikuar se ai e telefonon gjith kohes dhe ne pranine te burrit. Ajo thote qe e pata lajmeruar burrin tani nuk di ta ndaloje ate se ai me ka bere dhe vldeo intime dhe me kercenon vazhdimisht dhe nuk i them dot jo sa here ai kerkon qe ti shkoj te makina apo hoteli ku me qon zakonisht. Dyshoj se burri e din dhe kjo me shqetson me shume se kam frike se ai do me ndaje mua ne vend qe te me mbronte nga ai ne fillim. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Nje djale hor ne lagje me ngacmonte gjithmone i pata treguar burrit por ai nuk hoqi dore dhe nje nate me kapi me zor. Tani ai ben cfare ti doj qejfi por une nuk i tregoj dot me burrit."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*