Njerëzit e palumtur postojnë këto 3 gjëra në rrjetet


Ekspertët kanë veçuar disa postime, që tregojnë se në jetën reale këto njerëz janë të palumtur. Ju sjellim pikërisht këto 3 postime:

1. Postojnë vazhdimsht edhe gjëra pa rëndësi, Këto persona janë të varur shumë nga teknologjia dhe nuk e imagjinojnë dot jetën e tyre pa bërë status. Mjafton të jenë në qëndër të vëmendjes!

2. Postojnë direkt arritjet e veta: Jeta boshe e tyre bën që çdo gjë të mirë që i ndodh në jetë t’ja tregojnë të tjerëve. Kjo është një shenjë e cila tregon se dëshironi të tregoni lumturinë tuaj. Në fakt, nëse postoni gjëra të tilla, nuk tregon lumturinë tuaj, por vetëm dëshirën tuaj për të plotësuar jetën tuaj boshe.

3. Postime romantike nga jeta e tyre në çift: Kërkimet kanë nxjerrë përfundimin se njerëzit të cilët postojnë foto, apo shprehje romantike për jetën e tyre në çift, në fakt ndihen të pasigurtë. Njerëzit e sigurt nuk e kanë të nevojshme, t’i tregojnë të tjerëve sa shumë e duan njëri-tjetrin! Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Njerëzit e palumtur postojnë këto 3 gjëra në rrjetet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*