Nuk dorëzohet Kryeministri i pakorruptuar i Kosovës: “Liqeni i Ujmanit është liqe i Kosovës nga Kosova”


Kryeministri Albin Kurti në një konferencë për media pas mbledhjes së qeverisë për 100 ditëshin e parë të saj ka komentuar edhe raportin e Departamentit Amerikan për Energji lidhur me Liqenin e Ujmanit. Kurti tha se qëndrimet e tyre mbesin të njëjta, Liqeni i Ujmanit është liqe i Kosovës nga Kosova. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

“Qëndrimet tona sa i përket Liqenit të Ujmanit janë të njëjta, natyrisht që mund të bëhen analiza dhe studime por detyra jonë thotë që duhet ta konsiderojmë Liqenin e Ujmanit, ashtu siç është, Liqe articial i Kosovës nga Kosova. Unë natyrisht që do të marr të gjitha argumentet të cilat mund të jenë edhe shtesë për qëndrimin tonë të njëjtë”, tha ai.

Be the first to comment on "Nuk dorëzohet Kryeministri i pakorruptuar i Kosovës: “Liqeni i Ujmanit është liqe i Kosovës nga Kosova”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*