Nuk zmbrapset ministrja Gërvalla: Do i mundësojmë votimin diasporës në ambasada, ligji i radhës për konfiskimin e pasurisë


Ministra e Punëve të Jashtme, Donika Gërvalla ka thënë se ndryshim-plotësimi i ligjit për zgjedhje do të shkojë deri në fund dhe se do t’i mundësohet diasporës votimi në ambasada e konsullata. Ministrja ka thënë se pas këtij ligji në radhë është ligji për konfiskimin e pasurisë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Kemi premtuar që ligji i parë që do të miratohet gjatë mandatit tonë do të jetë ai që i mundëson mërgatës të votojë në ambasadat dhe konsullatat tona. Sot po fillojmë me hapat e parë në këtë drejtim. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ligji i radhës do të jetë ai për konfiskimin e pasurisë së paligjshme. Shumë ligje të tjera do të vijojnë si rezultat i vullnetit të shprehur qytetar pêr ndryshim më 14 shkurt. Ndryshimi duke ndejtur dhe duke pritur nuk vjen. Nevojiten hapa të shpejtë dhe të guximshëm. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Zgjedhja e Presidentes është çështje ditësh dhe po pritet me padurim nga të gjithë. Atë nuk mund ta ndalin lojërat destruktive me numra.
Askush nuk ka të drejtë të injorojë vullnetin e shprehur të qytetarëve. Kemi shumë punë për të bërë” shkruan ministrja Gërvalla në reagim.

Be the first to comment on "Nuk zmbrapset ministrja Gërvalla: Do i mundësojmë votimin diasporës në ambasada, ligji i radhës për konfiskimin e pasurisë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*