PAMJE: Ky është Albin Kurti, shikojeni çka i thotë gazetarit serb, i m’banë ligjeratë


Mendim ndryshe, rrezatim mbi faktet e historisë në hapësirat tona -komuniim i hapur, shumë i hapur i kryeministrit shqiptar, Albin Kurti karshi një gazetari të Tanjugut. Me bindje, me korrektësi, me fakte për gjithçka për ne dhe rreth nesh. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Be the first to comment on "PAMJE: Ky është Albin Kurti, shikojeni çka i thotë gazetarit serb, i m’banë ligjeratë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*