PAMJE / Nëse je me VV shpërndaje patjetër deklaratën bombastike për Albinin nga Rexhep Qosja


Albin Kurti është politikan dhe me veprimtari politike të gjerë. Kurti është intelektual dhe e them këtë se ai ka përgatitje të gjerë shkencore dhe kulturore.

Ky nivel i tij i përgjithshëm i tij, i cili ka bashkëpunëtor një numër intelektualësh të aftë dhe të përgatitur mirë, do të ketë parasysh interesat e Kosovës dhe të popullit shqiptar në përgjithësi. Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke sh typu r mbi mbi pamjet ekskluzi ve (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin

Be the first to comment on "PAMJE / Nëse je me VV shpërndaje patjetër deklaratën bombastike për Albinin nga Rexhep Qosja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*