Pamje, Val Zeka-gjykatëses: Fol shqip, këtu është Shqipëri!!


Me një minutë heshtje për të rënët e grupit të Kumanovës në “lagjen e trimave”, ka filluar seanca gjyqësore në gjykatën e Apelit në Shkup, për rastin e Kumanovës.Gjykimi ka filluar me atmosferë të dhunshme dhe me revoltë të theksuar nga ana e pjesëtarëve të Grupit të Kumanovës. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ata nuk e lejuan gjykatësen të flet në gjuhën maqedonase.Grupi i Kumanovës i është drejtuar në gjuhë maqedonase gjykatëses. “Flisni shqip, këtu është Shqipëri, Ju jeni ardhacakë këtu, ka thënë kosovari Val Zeka, nga Grupi i Kumanovës, duke mos lejuar gjykatësen të flet.
Ai u përkrahë edhe nga pjesëtarët e tjerë të grupit të Kumanovës. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Pamje, Val Zeka-gjykatëses: Fol shqip, këtu është Shqipëri!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*