Pjoter Dicek: Pse Shqiperin nuk e duan Europianet ne BE?


“Një arkeolog polak me emrin Pjoter Dicek një nga më të mirët e Europës thotë: Në studimet e shumë Albanologëve Europianë e Amerikanë del se Gjuha Shqipe është ndër më të vjetrat në botë dhe më e vjetra e Europës, një gjë e tillë nuk mund të pranohet kurrë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Populli shqiptar është diku tek 20 milion banorë në gjithë botën, dhe kjo nuk mund të pranohet kurrë nga BE. Nqs Shqipëria hyn në BE ka të drejtë të kërkojë dëmshpërblim mbi 50 miliardë euro nga të gjitha shtetet që e kanë dëmtuar dhe këtë US e di, gjithashtu dhe motivi që e futi në NATO. Nqs Shqipëria hyn në BE shumë shtete jo vetëm duhet të ndrrojnë historinë por do fillojnë të c0p tohen.

Shqipëria është një komb me popullsi në mbi 5 vende të rajonit dhe detyrimisht harta demografike do ndryshohet, kjo rrezikon vetë shpërbërjen e BE. Duke patur popullsinë në moshë më të re në Europë 35-42 vjeç dhe krahun e punës së lirë në një kohë 20 vjet gati 50% e gjithë industrisë Europiane transferohet në Shqipëri duke rezikuar vetë punën dhe si rjedhim tensione ne BE.

Konkluzioni me hyrjen e Shqipërisë në BE bien historitë e gënjeshtërta, ndrron popullsia në 20 milion, bien shtete fallco dhe detyrimisht rrezikohet BE këto janë motivet. Kush është Pjoter Dicek? Është një nga arkeologët më të mirë në Europë ku ka mbaruar arkeologjinë në Varshavë, specializim ne Rusi, masterin në Hamburg dhe pjesëmarrës në gërmimet e Bosnjës ku dolën piramidat Ilire”.

Be the first to comment on "Pjoter Dicek: Pse Shqiperin nuk e duan Europianet ne BE?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*