Politikani Serb godet rndë Serbinë “Për Kosovën” ai është Çedomir Jovanoviç


“Kosova është pavarësuar nga Serbia dhe këtë gjendje nuk mund ta ndryshojnë as një mijë komunikata politike”, ka porositur Partia Liberal – Demokratike e Serbisë, e drejtuar nga Çedomir Jovanoviq. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Serbia ka nevojë për një propozim marrëveshje që pakicës serbe në Kosovë i mundësohet të jetojë e lirë, të punojë në paqe dhe të mbrojë interesat, pasurinë dhe punën, si dhe që të bëhet pjesë e shoqërisë multietnike në Kosovë, e cila bashkë me Serbinë duhet të shkojnë në rrugën drejt integrimeve në BE dhe NATO”, PLD. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Serbisë duhet t’i thuhet e vërteta për Kosovën, e cila është e qartë për të gjithë, por nuk thuhet për nevoja egoiste me qëllim që të sakri fikohet një vend për mar rëzi që kanë shkatë rruar njëherë Serbinë dhe tani kër cënojnë të shkat ërrojë edhe jetën e tanë”, thuhet në komunikatën për opinion, transmeton televizioni publik.

Kjo parti ka palajmëruar se nga shtatori do të ofrojë një veprim tjetër politik, duke formuar një koalicion për paqe me porosi dhe deklarime të qarta për zgjidhjen e problemit të Kosovës, referendumin në Maqedoni dhe stabilitetin në Bosnjë e Hercegovinë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Serbët duhet të mposhtin nacionalizmin eksterm, i cili muajve të fundit po krëcënon të gjithë ata që duan zgjidhjen e çështjes së Kosovës pa mite, përralla e ëndrra, që nuk kanë të bëjnë me realitetin, por vetëm me ambicie të së mura, që Serbia të izo lohet sipas dëshirës së Moskës, e cila është streha e fundit e politikës së gabuar” thuhet në deklaratën për opinion të lëshuar nga Partia Liberale – Demokratike e Serbisë, drejtuar nga politikani Çedomir Jovanoviq. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Politikani Serb godet rndë Serbinë “Për Kosovën” ai është Çedomir Jovanoviç"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*