Politikani serb që njeh Kosovën shtet, në gjendje tepër të rëndë


Lideri opozitar serb që njeh Kosovën shtet, Cedomir Jovanoviq, ndodhet ende në spital për shkak të pneunomisë së dyfishtë që ka fituar si pasojë e koronavirusit. Hap foton e me p0shtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Mediat serbe shkruajnë se ‘shëndeti i Jovanoviqit vazhdon të jetë në gjendje të rëndë’ edhe pse sipas mediave serbe “testi nuk ka treguar që ai ka qenë pozitiv me koronavirus’. Burimet i kanë thënë B92-shit serb se gjendja shëndetësore e Jovanoviqit është ‘tepër e rëndë’. “Doktorët dyshojnë për një pneunomi të rëndë”, kanë thënë burimet për këtë medium serb.

Be the first to comment on "Politikani serb që njeh Kosovën shtet, në gjendje tepër të rëndë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*