Politikani Shqiptar Dridh Helenët: “U Garantoj Se Kthimi Ynë Në Truallin Tonë Është Vetëm Çështje Kohe”


Vendosja e gurëve të Filatit në Sheshin “Skënderbej”, krahas me gurë nga të gjitha trojet shqiptare, ka shkaktuar reagimin e ambasadores së Greqisë në vendin tonë. Pala greke e ka kundërshtuar vendosjen e gurëve të Çamërisë në Sheshin “Skënderbej”, ndaj për këtë ka reaguar ashpër edhe kryetari i PDIU-së, Shpëtim Idrizi. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Është habi e madhe se si ka gojë Greqia të ank0het, kur dihet që jo vetëm ka gllabëruar trojet etnike shqiptare dhe m0h0n të drejtat e pakicave etnike, por ka ushqyer vazhdimisht pretendime të tjera ndaj territorit shqiptar. Mjafton të shikohen emrat e qyteteve të Republikës së Shqipërisë të gdhendur në murin e Parlamentit në Sheshin “Sintagma” të Athinës për të kuptuar që oreksi sovenist i Megalo Idesë vazhdon të jetë gjallë në

politikën greke“, shkruan Idrizi. Kreu i PDIU-së ka reaguar fort ndaj qëndrimeve të palës greke duke theksuar se Çamëria është truall shqiptar i zaptuar dhvnshëm nga shteti grek dhe se Çamëria ka zotët e vet e ata janë shqiptarë. “Unë e siguroj atë, që kthimi ynë në atë truall, është vetëm çështje kohe” thekson Idrizi. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Politikani Shqiptar Dridh Helenët: “U Garantoj Se Kthimi Ynë Në Truallin Tonë Është Vetëm Çështje Kohe”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*