Presidenti Amerikan!: Bota ti kujtojë vuajtjet e Shqiptarëve! BE ti ndryshojë Politikat ndaj Kosovës!


Për më shumë se një dekadë, Shtetet e Bashkuara kanë transformuar politikën e saj të zhvillimit në Bashkimin Europian. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ndërsa Amerika garantoi sigurinë e Kosovës, Europa po përpiqej të ishte e drejtë dhe të ndërtonte një vend të së drejtës. Tani, përkundër financimit të të dyve, politika e BE-së po punon në mënyrë aktive kundër interesave amerikane (dhe kosovare). Biden duhet të angazhohet përsëri për të korrigjuar një politikë mashtruese të së kaluarës. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Presidenti Amerikan!: Bota ti kujtojë vuajtjet e Shqiptarëve! BE ti ndryshojë Politikat ndaj Kosovës!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*