Profesoresha iu thotë nxënësve ose do e b,ëni me mua ose


Nje profesroesh boshnjake eshte bere viralle ne rrjetet sociale me kerkesen e saj derguar nxenesve qe jan maturant duke i kerkuar prej tyre , qe te bejne shum gjera te kota qe nuk kan te bejne asgje me mesimin , (njeri nga nxenesit ne klas ka ditur qe ta shfrytezoj kete rast duke e ingjizuar kopmlet ngjarjen) profesoresha iu thonte ose ta bejne me të ose per ndryshe ajo…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Be the first to comment on "Profesoresha iu thotë nxënësve ose do e b,ëni me mua ose"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*