Profesori Grek: Shqiptarët janë ILIRË, helenët e vërtetë janë ata, e jo ne grekët e sotëm

Profesori grek Konstantinos Pangalis, para disa muajsh e në një intervistë që ka dhënë për mediat e huaja ka shpjeguar se e cilët janë grekët e sotëm. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Në intervistën e publikuar nga mediat fqinje ai ka shpjeguar se historia e sotme greke nuk ka lidhje me të vërtetën. Ndër të tjera ai ka folur dhe për historinë e Shqipërisë, ku thotë se që shqiptarët janë ilirë, duke këmbëngulur se Helenët e dikurshëm me gjasë janë shqiptarët e sotëm dhe jo grekët e sotëm. Deklaratat e tij janë pritur shumë keq nga publiku që ishte në sallë por megjithatë kjo nuk e ka shqetësuar shumë profesori pasi ai vazhdon të flasë për historinë.

Be the first to comment on "Profesori Grek: Shqiptarët janë ILIRË, helenët e vërtetë janë ata, e jo ne grekët e sotëm"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*