Profesori i njohur hallakat gjithe Ballkanin: Historia e Maqedonise nje genjeshter e madhe


E gji.thë shkenca e historisë në Maqedoni bazohet në gënjeshtra dhe falsifikime”, tha prof. Kiril Topalov, anëtar i Komi.sionit të Përbashkët midis Bullgarisë dhe Maqedonisë së Veriut për çështjet historike midis dy ven.deve. “Ka shumë njerëz në Bull.gari që e kritikojnë komisionin tonë historik, se nuk e bëjmë punën si duhet. Si ta bëjmë punën me nje.rëz që shtrembërojnë qëllimisht faktet historike?”, tha ai. Sipas tij, vendet evropiane men.dojnë në mënyrën e duhur dhe shohin kush po mbron ori.entimin e tyre evropian. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Ai thotë se që.llimi i vizitës së kryeministrit Zoran Zaev është që disi ta ven.dosë Bullgarinë në pamundësi për të re.fuzuar atë që dëshiron Maqedonia. Nga Qe.veria e RMV-së thonë se deklaratat e disa po.litikanëve bullgarë janë veprime kundër fqinjësisë së mirë dhe miqësisë, duke komentuar ish-ministrin Bull.gar të Mbrojtjes Krasimir Karakaçanov dhe euro.deputetin Angel Xhambaski.

Be the first to comment on "Profesori i njohur hallakat gjithe Ballkanin: Historia e Maqedonise nje genjeshter e madhe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*