Pse kaq mllef kundër Turqisë?


Turqia ka pranuar të jetojnë 6 milion shqiptar, Turqia njohu e para Kosovën, Turqia e re nuk është Perandoria Osmane, Turqia ka një shekull paqe me kombin shqiptar, Turqia është investitori i parë në Shqipëri, Turqia ka hapur 800 biznese në Shqipëri,Turqia na ka mbështetur në çdo krizë humanitare.

Turqia ka investuar edhe në zona katolike si Laçi,Turqia nuk ka pretendime territoriale, Turqia nuk ka ligj lufte me ne si Greqia, Turqia nuk mban të pushtuar Çamërinë, Turqia nuk na ndryshon emrat si Athina, Turqia nuk jep pensione, nëse ndryshon kombësi, Turqia po dhuron spitale, shkolla, apartamente, Turqia nuk na shtyn drejt Rusisë, por SHBA-s Turqia është aleati kryesor i Gjermanisë, Turqia na ka mbrojtur nga agresioni grek, Turqia nuk thotë si Beogradi “Kosova zemra jone” A është ky mllef: Urrejtje fetare, politike, sociale apo ..? Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Pse kaq mllef kundër Turqisë?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*