Publicisti Serb Tregon Se Putini Për Kosovën Thotë Se Ne Jemi Gati Tju


Vladimir Putin do t’i propozojë Serbisë një skenar çeçen për zgjidhjen e çështjes së Kosovës, sipas publicistit serb, Dejan Luçiq. Kjo deklaratë është bërë nga publicisti serb, gjeopolitologu Dejan Luçiq. “Serbët duhet ta kuptojnë se janë f uqi. Ne jemi një popull serioz dhe ushtarak. Ushtria jonë edhe kur është në gjendje të k eqe, është më e mirë se komplet ushtria shqiptare”, deklaroi ai për “Alo”, transmeton AlbKos News. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Be the first to comment on "Publicisti Serb Tregon Se Putini Për Kosovën Thotë Se Ne Jemi Gati Tju"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*