Publikohet letra, ja çka i shkroi Donald Trump presidentit Joe Biden


Është publikuar letra që Donald Trump i ka lënë Presidentit të sapoemëruar Joe Biden. Në shënimin që mban firmën e Trump shkruhet: Joe, ti e di, fitova unë. Hap videon me poshtvme 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Një nga traditat e ditës së inaugurimit për presidentët që largohen nga detyra është t’u shkruajnë pasardhësve të tyre një letër që përmban këshillat më të mira. Kjo letër lihet zakonisht në Tavolinën e Vendimit për t’u lexuar kur Presidenti i ri hyn për herë të parë në Zyrën Ovale.

Edhe ish-Presidenti Trump i ka lënë një shënim Biden, por ndryshe nga tradita e përhershme ai është larguar nga Shtëpia e Bardhë para inaugurimit të Presidentit të ri. Hap videon me poshtvme 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Be the first to comment on "Publikohet letra, ja çka i shkroi Donald Trump presidentit Joe Biden"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*