Qytetari organizon udhëtime falas nga Gjermania për ta votuar Albin Kurtin


Etem Zejnelji është emri i cili është përmendur në një postim ku thuhet se do të organizojë udhëtime falas nga Dyzeldorfi i Gjermanisë, prej datës 10 deri më 18 shkurt, për ta votuar Vetëvendosjen. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Në një postim në grupin e përkrahësve të Vetëvendosjes, thuhet se nisja dhe kthimi do të bëhet me autobus. Aplikimi i mërgimtarëve për regjistrim në votim fillon më 13 janar dhe zgjat deri më 24 janar. Mërgimtarët do të jenë të parët që do të mund të votojnë. Periudha e votimit përmes postës fillon më 2 shkurt dhe përfundon 24 orë pas zgjedhjeve.

Postimi i plotë: Të dashur bashkëatdhetarë . Etem Zejnelji organizon udhëtim falas për në Kosovë për ta votuar Kryeministrin tonë Albin Kurtin. Nisja bëhet nga Düsseldorfi me datën 10.02.2021 dhe per tu kthyer me 18.02.2021! Për më shumë detaje kontaktoni ne Fb tim – O Milot Shala.

Be the first to comment on "Qytetari organizon udhëtime falas nga Gjermania për ta votuar Albin Kurtin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*