Reagon Albini pas tentimit të PDK-së për SEHIRE, Pasha Kuranin nuk më kapin Sehiret/VIDEO


Pas një hulumtimi ka zbuluar se PDK ka angazhuar Hoxhë Basi Peçanin apo siç njihet ndryshe Burdushi, me një kontratë të majme, fiks 200 mijë euro, me qëllim që Burdushi t’i bëjë sehire Albinit, duke ia pamundësuar diqysh, gjithqysh, pjesmarrjen në Zgjedhje. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Ka reaguar Albin Kurti i cili ka thënë se Pasha Kuranin kemi me fitu apet. Kurani më mbron nga Sehiret dhe ska shanca me më sulmu PDK përmes Burdushit./ JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU LAJM SATIRIK

Be the first to comment on "Reagon Albini pas tentimit të PDK-së për SEHIRE, Pasha Kuranin nuk më kapin Sehiret/VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*