Reagon Merkel: I vetmi Lider i Kosovës që Gjermania do ta mbështes


Kryeministri i vendit, Albin Kurti, ka pranuar telegram urimi nga Kancelarja e Gjermanisë, Angela Merkel, me rastin e rizgjedhjes së tij si kryeministër. Kancelarja Merkel ka thënë se në përballje me detyrat sfiduese, qeveria e re dhe Kosova mund të llogarisin në mbështetjen dhe partneritetin e Gjermanisë, njofton Klan Kosova Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në telegramin e urimit, Kancelarja Merkel ka veçuar vëmendjen ndaj pandemisë COVID-19 dhe synimet e qeverisë së re për reformat në sundimin e ligjit dhe luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Merkel ka përmendur si çështje edhe dialogun me Serbinë të ndërmjetësuar nga BE-ja.Kancelarja Merkel i ka uruar kryeministrit Kurti shumë suksese në fushat që përbëjnë çelësin e konkretizimit të perspektivës evropiane të Kosovë.

Be the first to comment on "Reagon Merkel: I vetmi Lider i Kosovës që Gjermania do ta mbështes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*