Realizimi i Dokumentarit për Mollën e Kuqe në sanxhakun e Nishit!: Marin Mema pengohet në kufirin Serb!


Gazetari i njohur shqiptar Marin Mema ka realizuar një dokumentar për “Mollën e Kuqe” në Sanxhakun e Nishit. Mema i cili njihet për dokumentarët e tij që në thelb kanë çështjet e pazgjidhura kombëtare, vazhdimisht ka hasur në pengesa për të lëvizur në Greqi, Serbi apo territore tjera të banuara me shqiptarë.Edhe kësaj radhe për të realizuar punën e tij profesionale për xhirimin e dokumentarit gazetari me bashkëpunëtorët e tij janë p enguar me t’u futur në Serbi.

Në pikën doganore të Merdares, Mema ndalet nga autoritetet doganore serbe, derisa bashkëpunëtori i tij lejohet të kalojë.Autoritetet serbe të dhënat e gazetarit i referojnë te s hërbimet tjera duke mos lejuar gazetarin të kalojë në Serbi për më tepër se 40 minuta. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Është urdhër nga lartë se nuk mund të largoheni nga objekti. Çfarë keni bërë?”, e pyet polici serb gazetarin Marin Mema.Pas kontroIIeve të i mtësishme të gazetarit dhe automjetit ata kalojnë kufirin dhe vijojnë punën e tyre profesionale. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Realizimi i Dokumentarit për Mollën e Kuqe në sanxhakun e Nishit!: Marin Mema pengohet në kufirin Serb!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*