Rexhep Qosja: Fitorja E Albin Kurtit Do Të Sjellë Shpresë Për Gjithë Shqiptarët!


Akademiku shqiptar, autoriteti moral i shqiptarëve, këtej e andej kufirit, Rexhep Qosja dy ditë para zgj edhjeve shkroi editorialin “Zgj edhjet e parakohshme dhe kr iza e vlerave”.

Ku tregoi v otën dhe besimin te Vetëvendosja. Sot, një ditë pas fitores se Albin Kurtit, profesor Qosja, percjellë e pavarura MekuliPress.com, tregon pritshmërinë e tij nga një qeveri vetëvendosëse.Duke folur edhe emër për emër për humbësit e këtyre zgj edhjeve, nga Mustafa te Thaçi e Haradinaj.

Por mbi të gjitha për fituesin real të zgjedhjeve në Kosovë, Shpresën! Në fund profesor Rexhep Qosja në këtë intervistë ekskluzive, për dritare.net tregon besimin e pal ëkundur te bashkimi i trojeve, i kombit në një: “Në këtë mision politik, demokratik.Ahoqëror e atdhetar të tyre pashmangshëm duhet të jetë i përmbajtur edhe ideali historik: bashkimi i Kosovës me Shqipërinë”

Be the first to comment on "Rexhep Qosja: Fitorja E Albin Kurtit Do Të Sjellë Shpresë Për Gjithë Shqiptarët!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*