Rita, Dua, Majlinda, Distria, Lorena, të gjitha me origjinë nga


Rita Ora, Dua Lipa, Majlinda Kelmendi, Distria Krasniqi, Lorena Kuka… të përbashkët kanë se të gjitha janë të sukseshme në rrafsh global,, janë me origjinë nga Peja dhe secila e ka emrin më të bukur e më shqip se tjetra. Me frymëzim e edukim familjar, kulturë urbane të shoqëruar me shumë punë, ambicje e mbi të gjitha Lirinë kolektive që kanë femrat pejane nga familja e rrethi-janë arsyet pér sukseset si askush tjetër ndërshqiptar, të këtyre vashave. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Kjo liri ka ndikuar qe edhe në botën akademike pejanet dallohen njejt si në garat e bukurisë (Miset) apo ato të modelimit.P.s Nga 10 top-companit me te fuqishme në Kosovë, me qarkullim miliardshe ne euro, 8 janë nga Peja. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Rita, Dua, Majlinda, Distria, Lorena, të gjitha me origjinë nga"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*