Rrëfimi i bashkëshortes së Rexhep Selimit, ushtarës më të re të UÇK-së 

Shqipe Mehmeti-Selimi, gruaja e Rexhep Selimit, ka treguar për periudhën e luftës dhe pjesëmarrjen e saj në luftën e UÇK-së. Ajo ndër të tjera, ka treguar edhe kohën kur e ka njohur Rexhep Selimin, tashmë burrin e saj. “Si me Rexhën, unë jam takuar edhe me shumë bashkëluftëtarë te tjerë por, pash diçka tek ai dhe kështu me kohë, duke e parë, duke biseduar me të, normalisht që ndjenjat janë rritur për të dhe kështuqë, pasluftës, e kurorëzuam me martesën tonë”, ka thënë Shqipja. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Be the first to comment on "Rrëfimi i bashkëshortes së Rexhep Selimit, ushtarës më të re të UÇK-së "

Leave a comment

Your email address will not be published.


*