Rrëzohet Dominimi Maqedonas: Gjuha Shqipe Arrin Në Kufirin Me Serbinë, Ju Lumtë!


Me ndryshimin e emrave të tabelave po rrëzohet edhe dominimi maqedonas mbi ato territore që donin të dukeshin një etnike. Po bie njëkohësisht miti maqedonas i dominimit sepse çdo d1skriminim më parë nis nga emërtimet, mbishkrimet vetëm në një gjuhë dhe jo vetëm informon AlbKos News. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Por kjo ide tashmë është rrëzuar sepse prej sot ka nisur në gjithë territorin e vendit të rrëzohen tabelat vetëm me shkrimin cirilik dhe aty të vendosen edhe emrat shqip, që kanë arritur edhe në kufirin me Serbinë në Tabanoc. Drejtori i NP “Rrugët e Maqedonisë”, Bekim Memeti duket protagonisti i gjithë kësaj. Këto tabela filluan të ndryshohen duke nisur nga Tetova dhe do vazhdojë në çdo zonë të vendit ditëve në vijim. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Rrëzohet Dominimi Maqedonas: Gjuha Shqipe Arrin Në Kufirin Me Serbinë, Ju Lumtë!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*