Rugova gjithmonë thoshte se nuk duhet lejuar që Thaçi të bëhet kryeministër, sepse është


ish- Presidenti aktual Hashim Thaçi, ndonëse kishte krit.ikuar dhe a.kuzuar gjithmonë ashpër Dr. Ibrahim Rugovën për shumë veprime të tij në sferën e politikës, tani i njëjti dhe me të njëjtën fytyrë, pas vde.kjes së tij, i përkulet para va.rrit, gjoja në shenjë homazhi për ta përkujtuar veprën e tij. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ish deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Adem Salihaj, ka t.hënë se përkulja e Thaçit para varrit të presidentit Rugova është thjeshtë hipo.krizi, kjo për faktin se sa ishte gjallë presidenti, Thaçi çdo herë e fyen.te dhe e përçmonte tejmase. Sipas tij, Presidenti Rugova ka pasur bindje shumë të keqe për Thaçin, pasi atë e konsideronte njeriun më të rr.ezikshëm për Kosovën.

“Gjithmonë thoshte se nuk duhet lejuar që Thaçi të bëhet kryeministër, sepse është i rrezikshëm. Koalicioni me AAK-në në vitin 2004 ishte bërë thjeshtë që të mos bëhej Thaçi kryeministër. Tash, pas 13 vjetësh nga vde.kja e Presidentit Rugova, po shihet sa shumë kishte pasur të drejtë ai. Mjaft politikanë të Kosovës që përkulen para var.rit të Presidentit Rugova, nuk e bëjnë këtë për ta treguar vërtetë një respekt ndaj jetës dhe veprës së tij, por për t’i mashtruar qytetaret e Kosovës, se gjoja ata e çmojnë veprën e Rugovës dhe po shkojnë gjurmëve të tij.

Kështu veprojnë, sepse janë të vetëdijshëm se populli i Kosovës e çmon dhe adhuron presidentin Rugova. Një ditë të gjithë politikanët e Kosovës do të përkulen para madhështisë së Presidentit Rugova. Presidentin Rugova e çmojnë burrështetasit më të mëdhenj të botës, e kush janë këta politikanët e Kosovës, që nuk duhet të përkulen para varrit të tij. Dihet se disa ende nuk e kanë bërë, por edhe ata do ta bëjnë këtë një ditë”, ka thënë Salihaj. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Rugova gjithmonë thoshte se nuk duhet lejuar që Thaçi të bëhet kryeministër, sepse është"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*