“Runi femnat se po vi prej Gjermanisë me një “AMG“ për në Kosovë”, paralajmëron mërgimtari


Ne rrjetin social facebook, është shpërndarë një postim nga një djalosh që nuk dihet se a është me të vërtetë nga Gjermania apo nga Kosova ku shprehet: “Runi femnat se po vi prej Gjermanis me ni AMG .” në drejtim te vendasëve kosovarë.

Si duket ai e ka bërë këtë në formë satire dhe është më shumë postim satirik se sa që duket i vërtetë. Në vazhdim keni pamjen e postimit, gjykojeni vetë.Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke sh typu r mbi mbi pamjet ekskluzi ve (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin

Be the first to comment on "“Runi femnat se po vi prej Gjermanisë me një “AMG“ për në Kosovë”, paralajmëron mërgimtari"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*