Sekretari Amerikan: Kosova eshte shtet i pavarur dhe sovran, së shpejti do te integrohet ne BE dhe NATO!


Ndihmës Sekretari Amerikan i Shtetit, Matthew Palmer ka folur për të ardhmen e Kosovës dhe raportet e saj me Shqipërinë. Palmer ka thënë se Shqipëria e Madhe por as Serbia e Madhe nuk janë zgjidhje për Kosovën. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Nuk e shohim Shqipërinë e Madhe zgjidhje aq më shumë se Serbinë e madhe si zgjidhje për Serbinë. Kosovën e kemi partnere si shtet sovran dhe të pavarur”, tha ai. Palmer ka thënë se SHBA mbështet Kosovën si shtet sovran dhe dëshirojnë ta shohin të integruar në BE, NATO dhe anëtare të Kombeve të Bashkuara. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Sekretari Amerikan: Kosova eshte shtet i pavarur dhe sovran, së shpejti do te integrohet ne BE dhe NATO!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*