SHBA i bën ofertën e madhe Kosovës: “Ejani shkollohuni në akademitë tona ushtarake!”


Kemi pranuar ofertë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës për shkollim në Akademinë Detare. Mehaj ka shkruar se kjo është një mundësi e shkëlqyer për shkollim në programin akademik të Marinsave të SHBA-së dhe në programin e Sigurisë Kibernetike. “Ne nuk kemi forca detare, por kjo është një mundësi e shkëlqyer për shkollim në programin akademik të Marinsave të SHBA-së dhe në programin e Sigurisë Kibernetike’, ka shkruar Mehaj. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "SHBA i bën ofertën e madhe Kosovës: “Ejani shkollohuni në akademitë tona ushtarake!”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*