Shefqet Krasniqi “Selam“ Qëndrim Gashit, “Faj Kanë Këta Që Të Kanë Çua Ambasadorë Dhe Që Të Durojnë“

Hoxha thotë se ambasadori Qëndrim Gashi nëse ka gabuar me deklaratën e tij, do të duhej të kërkojë falje, ndryshe ai ka kërkuar shkarkimin e tij.

“Faj kanë këta që e kanë çua ambasadorë dhe që e durojnë. Ky duhet shkarkuar menjëherë dhe t’i jepet mësim këtij dhe të tjerëve”, deklaroi Krasniqi, përcjell Telegrafi.

Hoxhë Shefqet Krasniqi ka komentuar edhe deklaratën e presidentit amerikan Donald J. Trump, kur kishte thënë se Kosova është vend mysliman.

“Po e paramendoj se Avdullahu dhe të tjerët kanë mbetur gojë hapur me atë deklaratë. A thua çfarë po thotë? Po thotë atë që je. Pse po mundohesh ta mohosh vetën tënde. A e di sa fallso del në këtë rast”, ka thënë tutje Krasniqi.

Be the first to comment on "Shefqet Krasniqi “Selam“ Qëndrim Gashit, “Faj Kanë Këta Që Të Kanë Çua Ambasadorë Dhe Që Të Durojnë“"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*