Shikoni çfarë ndodh me valixhet në aeroportet japane, pamje që të lë në pa fjalë


Kemi dëgjuar për zhvillimin ekonomik të Japonisë dhe mirëqenien atje, por duket se sekreti i kësaj shoqërie është vetë korrektësia e njerëzve atje. Një video e veçantë është filmuar në një aeroport të Japonisë ku duket se si një punonjëse atje, pret valixhet që dalin nga pajisja e kontrollit për mjete të jashtëligjshme apo eksplozivë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ajo kujdeset t’i pastrojë të gjitha valixhet. Një veprim që nuk e kemi parë më parë, madje qindra raportime ndodhin për shkatërrimin apo më keq zhdukjen e valixheve shkruan NOA. Videoja që të lë pa fjalë është përhapur me shpejtësi dhe është bërë virale në rrjet. Nuk dihet saktësisht se në cilin aeroport është filmuar kjo video. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Shikoni çfarë ndodh me valixhet në aeroportet japane, pamje që të lë në pa fjalë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*