Shkruan Palmer: Europa e zhgënjeu SHBA-në! Ti korigjoni Politikat ndaj Shqipërisë dhe Maqedonisë


Në Prespë të Maqedonisë së Veriut po mbahet “Forumi për Dialog” ku përveç udhëheqësve të rajonit po merr pjesë edhe Zëvendës Ndihmës Sekretari i Zyrës për Çështjet Euroaziatike, Matthew A. Palmer. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në fjalën e tij ai tha se Shtetet e Bashkuara kanë mbetur të zhgën jyera nga vendimi i Bashkimit Europian për të mos nisur konferencën e parë ndërqeveritare me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Për të realizuar potencialin e plotë të këtij rajoni, liderët duhet të bëjnë më tepër se premtime, duhet të marrin masa dhe të zgjidhin çështjet politike brenda dhe jashtë vendit, të fuqizojnë demokracitë muItietnike dhe sistemet e drejtësisë dhe të lëvizin drejt të ardhmes”.

Be the first to comment on "Shkruan Palmer: Europa e zhgënjeu SHBA-në! Ti korigjoni Politikat ndaj Shqipërisë dhe Maqedonisë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*