Shqipëri-SHBA, Marrëveshje E Shumëpritur!: Baza Ushtarake, Kryeqendër Në Ballkan Kundër Rusisë!


Pas arritjes së marrveshjes ndërmjet Republikes së Shqiprisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës,Shqipëria do të jetë kryeqendra e Ballkanit për bazat e SHBA-ve dhe NATO-së,tani më kanë filluar të zbarkojn arsenalin. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka gjatë vizitës në SHBA zhvilloi një takim me sekretarin e Mbrojtjes James Mattis. Gjatë takimit Xhaçka kërkoi nga SHBA që NATO të ndërtojë një bazë ushtarake në Shqipëri për të demonstruar se kjo zonë nuk harrohet nga aleatët. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Shqipëri-SHBA, Marrëveshje E Shumëpritur!: Baza Ushtarake, Kryeqendër Në Ballkan Kundër Rusisë!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*