Shqipria Arrin Marrëveshjen E Madhe Me Greqinë, Ja Cfarë Pritet Të Ndodhë


Një mision i përbashkët bashkon Shqipërinë dhe Greqinë për të parandaluar fluksin e emigrantëve dhe trafikeve të dr0gës si dhe mallrave të palijgshëm në kufirin e Kakavijës. Të dyja palët kanë rënë dakord për të patur një qendër të përbashkët përveç Frontex ku do të ketë kontrolle të vazhdueshme nga grekët dhe shqiptarët. Qendra do të vendoset në kufirin territorial të Greqisë. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Qendra pritet të vihet në testim për të paktën një muaj dhe të dyja palët presin të kenë rezultat në parandalimin e këtyre ngjarjeve. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Shqipria Arrin Marrëveshjen E Madhe Me Greqinë, Ja Cfarë Pritet Të Ndodhë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*