Shqipëria Përforcohet Me Paisje Ushtarake!: SHBA Dhuron 29 Automjete Të Blìnduara!


SHBA i kanë dhuruar FASH 29 ushtarak, të cilat do të ndih mojnë në rritjen e gatishmërisë ush htarake shqiptare dhe ndërveprimit të saj me NAT0. Përmes një njoftimi në rrjete sociale, Amba sada Amerikane njofton se mjetet e bIinduara mbërritën ditën e sotme në portin e Durrësit.

29 Automjete Shumë Për dorimshme Lëviz.shmëri të Lartë mbërritën sot në Portin e Durrësit. Këto auto.mjete janë dhurim për ushtr ine shqiptare nga Ushhtria e SHBA dhe do të ndihmojnë në rritjen e gatishmërisë ushta.rake shqiptare dhe ndërveprimit të saj me NAT0.

Be the first to comment on "Shqipëria Përforcohet Me Paisje Ushtarake!: SHBA Dhuron 29 Automjete Të Blìnduara!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*