Shqiptari Leonard Mulaku nga Kosova kance lari më i ri gjerman


Leonard Mulaku i cili vjen nga Vushtrria është zgjedhur kancelari më i ri në Gjermani. 15 vjecari nga kosova njihet si një ndër më të rinjtë që kanë mbajtur praktikë në zyrën e kancelares, Angela Merkel. Përmes disa fotografive të dërguara në portalin arbresh.info Mulaku shihet në fotografi me lider gjerman. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Be the first to comment on "Shqiptari Leonard Mulaku nga Kosova kance lari më i ri gjerman"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*