“Ska molim hiq ik ni në Serbi” – Malesorja perplaset me serbët në Martinaj/ VIDEO


Përkundër faktit që nuk kanë siguruar leje ndërtimi nga komuna e Gucisë disa ekstremistë serbë sërish sot erdhën për të provokuar banorët e fshatit Martinaj të Gucisë.Sipas deklaratave të serbëve ata kishin ardhur për të bërë ca matje me gjeodet para nisjes së punimeve ndërtimore. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ardhja e tyre sot është thjesht vazhdimësi e provokimeve që kisha ultra-nacionaliste ortodokse serbe po i bën vazhdimisht ndaj këtij fshati shqiptar. Ti e ke vënë bojen aty a? I drejtohet gruaja shqiptare serbit. “Nuk ka molim hiq…po doni me na marrë edhe këtë…kishen tonë na nuk vijmë në Serbi”, shihet malësorja shqiptare duke u përplasur me serbët. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "“Ska molim hiq ik ni në Serbi” – Malesorja perplaset me serbët në Martinaj/ VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*