Slobodan Srupar:”Kosova është Amerikane dhe se Serbia nuk ka të drejta atje”


Stupar foli drejtpërdrejt në emision se sa është Kosova Amerikane. Duket se Obradović dhe Djilas duan të kënaqin audiencën që është për pavarësinë e Kosovës Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Korrespondenti afatgjatë i BBC dhe Al Jazeera, Slobodan Stupar, ishte mysafir në emisionin “Përshtypja e Javës”, ku shpjegoi se Kosova është Amerikane dhe se Serbia nuk ka të drejta atje. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Bosko Obradovic mezi shqiptoi një fjalë nëpër dhëmbë, ndërsa Dragan Djilas ishte në heshtje si i përmbytur. Askush nuk do të na pyesë për Kosovën. Amerikanët bënë një të veten, Millosheviçi bëri punën e tij për të qëndruar në pushtet. Millosheviq humbi, atëherë dihet, fituesi merr gjithçka. Po të kishim fituar Millosheviçi, Kosova do të ishte e jona. Dhe tani kemi ardhur njëzet vjet pas asaj ngjarje dhe themi, “Epo, ne nuk do ta japim Kosovën”. Ajo u humb një herë e mirë në vitin 1389 – tha Slobodan Stupar. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Slobodan Srupar:”Kosova është Amerikane dhe se Serbia nuk ka të drejta atje”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*