Studiuesi Shqiptar Del Kundër Marin Memes: “Mjaftë Me Kamera Të Fshehta Duke Provokuar Disa Pleq E Plaka”


Dokumentari i fundit i gazetarit Marin Mema në lidhje me historinë e Dropullit ku gazetari tregon me dokumenta dhe me ndihmën e dy profesorëve që në Dropull jetojnë familje me mbiemrin Gjini, Gjoni, Nika Bardhi etj, ka ngjallur reagime të shumta. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Pas deputetes socialiste Artemis Malo, këtë herë është studiuesi Panajot Barka i cili i kundërvihet gazetarit, duke shkruar se Marin Mema cën0i identitetin e banorëve grekë të Dropullit dhe gjithë Shqipërisë.

Sipas tij, është e papranueshme që gazetari të shkojë me kamera të fshehta dhe të pr0vokojë pleq e plaka, ndërsa shton se pjesë e mashtr1mit është bërë edhe studiuesi Pëllumb Xhufi, i cili ka abuzuar me titullin e tij. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Studiuesi Shqiptar Del Kundër Marin Memes: “Mjaftë Me Kamera Të Fshehta Duke Provokuar Disa Pleq E Plaka”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*