Tani nuk ka kush e ndalë Turqinë! / Merret urdhëri madh, mijëra ush.tarë turk në gatishmëri


Duke filluar nga 1 janari 2021, pra sot, ush.tria turke do të marrë Komandën e F0rcës së Gatishmërisë së Lartë të Aleancës. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Menjëherë ky shtet do të vendosë mijëra ush.tarë në gatishmëri. Turqia e merr përsipër drejtimin e kësaj f0rce nga Polonia thuhet në njoftimin e NATO-s. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke sh typu r mbi mbi pamjet ekskluzi ve (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin

Be the first to comment on "Tani nuk ka kush e ndalë Turqinë! / Merret urdhëri madh, mijëra ush.tarë turk në gatishmëri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*