Tek ne dijetarët si Burdushi nuk vIerësohen, kurse HaIil Kastratin e ngritim në qieII


Këngëtari i njohur, Naim Abazi ka reaguar ndaj njerëzve që e përkrahin humanistin, Halil Kastrati dhe e kritikojnë mjekun popullor, Hysni Peqani i njohur me nofkën, Burdushi.. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

“Tek ne dijetarët si Burdushi nuk vlerësohen sa duhen, edhe pse japin shumë për popull. Kurse Halil Kastratin e ngritmi në qiell. Si ju duket kjo deklarate e tij ndiqeni insertin duke shttypur mbi h4psiren e me poshtme

Be the first to comment on "Tek ne dijetarët si Burdushi nuk vIerësohen, kurse HaIil Kastratin e ngritim në qieII"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*