Tërbohet Dacic: Shqiptarët Po Bashkohen, Ndërsa Evropa Veç Po Vështron

“Harrojini tregimet se ata nuk po na dëgjojnë neve. Kë po e dëgjokan shqiptarët? Ata po flasin për largimin e kufijve mes Kosovës dhe Shqipërisë, për heqjen e doganës, policisë kufitare… Dhe nëse Evropa nuk e sheh këtë shkallë të hipokrizisë, atëherë nuk e di nëse ka ndonjë kuptim që ne të marrim pjesë në tubimet për bashkëpunim rajonal.”, përfundoi Ivica Dacic, përcjellë AlbKos News.

Ai po ashtu ka shtuar se nuk do të ishte i befasuar se nëse ministrat e qeverisë serbe iu ndalohet hyrja në Kosovë sepse kjo është diçka që pritet nga personat që dikur vendosen taksën prej 100%.”, vazhdoi ai. Ky është reagimi i dytë i Dacicit sot, që flet i nervozuar lidhur me implikimet dhe provokimet që i shkaktoi politika e tij e jashtme, dhe dëmet që ju bënë kosovës në këtë aspekt, e që rezoltuan si hakmarrje ndaj Serbisë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Be the first to comment on "Tërbohet Dacic: Shqiptarët Po Bashkohen, Ndërsa Evropa Veç Po Vështron"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*