Thuajeni këtë lutje çdo ditë, Zoti do ju ruajë nga çdo e keqe


Mos të ju ik asnjë ditë, pa mos e thënë këtë lutje (thuaje çdo dite). O Allah, largoje nga trupat tanë cdo sëmundje, helm, magji, mësysh, merzi, brengë, pikëllim dhe zëvendësoje me shëndet, lumturi dhe gëzim. AMIN! Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke sh typu r mbi mbi pamjet ekskluzi ve (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin

Be the first to comment on "Thuajeni këtë lutje çdo ditë, Zoti do ju ruajë nga çdo e keqe"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*