Turqia e Erdoganit i dhuron 350 bis ha ‘otokar-cobra’ Ushtrisë së Kosovës


Edhepse Turqia nuk ka folur shumë për ushtrinë e Kosovës, AJO KA VEPRUAR MË SHUMË SE TË GJITHA SHTETET e Europës për të ndihmuar atë. Siç bëhet me dije nga vetë faqja zyrtare e Ushtrisë së Kosovës, Turqia i ka dhuruar 150 “Otokar Cobra”, bis ha që është e gatshme të veprojë në çdo situatë dhe e përshtatshme për të gjitha terrenet, përcjell AlbKos News. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Otokar Cobra” është prodhim turk dhe ka marrë pjesë na aksione veçanërisht në Lindjen e Mesme. Ky mjet deri më tani ka treguar rezistencë ndaj shumicës së sulmeve të minave dhe mbijetuar më shumë incidente pa ndonjë dëmtim. Shpejtësia e Otokar Kobra arrin deri 120 km/h. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Turqia e Erdoganit i dhuron 350 bis ha ‘otokar-cobra’ Ushtrisë së Kosovës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*