Ukraina Jep Lajmin e Madh ndaj BOTËS: “Do të Blejmë Dronët Bayraktar nga Turqia sepse Janë shumë më të avancuara se të tjerët”


K.omandanti i F.orcave Detare Ukrainase Oleksiy Neijpapa bëri fjalë me lëvdata për Dronin turk. “Në vitin 2021, ne presim të blejmë dronë turq Bayraktar për nevojat e F.orcave Detare Ukrainase”, bëri të ditur k.omandanti Ukrainas. Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke sh typu r mbi mbi pamjet ekskluzi ve (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin

Neijpapa deklaroi se Dronët Bayraktar do të kenë karakteristika të përparuara t.aktike dhe teknike për përdorim në zonat e op.erimit në Detin e Zi dhe Azak dhe se rr.ezja e tyre e fluturimit është rritur

Be the first to comment on "Ukraina Jep Lajmin e Madh ndaj BOTËS: “Do të Blejmë Dronët Bayraktar nga Turqia sepse Janë shumë më të avancuara se të tjerët”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*