Unë jam shum e bukur b,urri nuk më meriton mua, Po du me u nda sepse po e du nja ma të


Burri im ndodhe qe 2 ose 3 muaj mb/yllet ne dhome nuk vjen te fl/ej me mua jam e bukur shum dhe jame e sjellshme dhe qdo here mendon se une e tra/dhtoj. Ai nuk fl/en me mua nuk kemi asgje net1me bashk ka 4 muaj, Unë jam shum shum e bukur dhe aj spo flen qe 4 muj e kum harru ndjejen e mashkullit dhe keshtu suj kerkoj qe dikush te jet serioz ne kete punen dhe te krijoj nje lidhje por mos mem shfrytezu veq pse i kam letrat jasht.…shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn

Be the first to comment on "Unë jam shum e bukur b,urri nuk më meriton mua, Po du me u nda sepse po e du nja ma të"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*